Källarfranska Doppa ovansidan i mjöl och platta till lite innan du lägger bullarna på plåtar med bakplåtspapper. Bullarna smakar bäst nybakade Farmors mat
Stekt bröd Ät den lite ljumna med smör på. Dela upp den i fyra delar och platta ut dem med en mjölad hand så de blir ca 0,75 cm tjocka. Värm en gjutjärnsstekpanna på medelvärme och stek i torr panna de platta bröden ca 2-3 minuter på varje sida Chili and love
Mjuka och goda rågsiktsbullar med russin Dessa mjuka och fluffiga rågsiktsbullar med russin är faktiskt så pass goda att jag brukar äta dem, utan smör och pålägg, som en slät bulle till fikat Toves kök
Bröd på grillen Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör I Nadjas kök
Rågsiktslimpor 1Nagga dem och pensla limporna med smält smör. 100 g smör. 11. 2 l vatten. 12 pkt jäst. 11 msk salt. 10. 75 dl sirap Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.