Camilla Hamids chokladbullar Fyllning200 g smör, rumsvarmt 1 dl farinsocker 1 dl strösocker 2 msk kakao. 1Vetedeg50 g jäst, rumsvarm 500 g mjölk, rumsvarm (5 dl) 2 tsk vaniljsocker 2 tsk malen kardemumma 250 g smör, rumsvarmt 200 g strösocker (2 dl) 1 kg vetemjöl (16,5 dl) 1 tsk salt 1 ägg 1 krm salt vatten, till pensling pärlsocker www.koket.se
Teas lyxiga vaniljbullar Deg25 g jäst [0,5 paket] 350 g mjölk, kall [3,5 dl] 55 g ägg [1] 700 g vetemjöl [11,5 dl] 5-15 g kardemummakärnor, stött [0,5-1 msk] 120 g strösocker [1,3 dl] 110 g smör, rumsvarmt 5 g salt [1 tsk] www.koket.se
Fluffig kaka med mjölkchokladglasyr Vaniljkaka4 ägg 4 dl strösocker 4 dl vetemjöl 1 msk bakpulver 1 msk vaniljsocker 2 dl vatten, kokhett www.koket.se
Vaniljkaka Denna kakan är en riktig höjdare. Besök av kusiner och släkt från USA. Vi åkte sen till Vinga en sväng. Klä en form 25x25 cm med bakplåtspapper Annikas Bakery House
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.