Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Saftiga, supergoda i all sin enkelhet och enkla att göra. Snart lunch. Jag är superhungrig. Kanske inte bästa tillfället att blogga om goda frukostfrallor, men jag gör det ändå
Saftiga och goda tekakor. Nybakade tekakor är hur gott som helst och blir mycket godare än de som man köper färdiga i mataffären och det är också ett väldigt pålitligt recept som alltid lyckas så länge man inte värmer degvätskan för mycket så att jästsvamparna dör
De är väldigt saftiga och håller sig goda flera dagar om man förvarar dem i en platspåse vilket är bra eftersom vi bara är 2 frukostätare i familjen än så länge
Själv tycker jag inte att ordet "tekakor" får det att vattnas i munnen på mig, men dessa är fantastiskt goda så jag antar att jag borde ha tänkt om vid det här laget
Detta recept gör dom extra smakrika och saftiga tack vare havregrynsgröten som de bakas på. Har du aldrig provat så gör det, väldigt enkelt och dom håller sig saftiga flera dagar
Underbara saftiga tekakor blev det denna morgon. Idag mixtrade jag ihop saftiga tekakor med havregryn. Det är favvomorgonen på veckan och det betyder oftast baka bröd för min del
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.