Saftiga päronmuffins med granola
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl mjöl
  • 11,5 tsk bakpulver
  • 12 dl mörkt muscovadosocker
  • 12 tsk kanel
  • 1150 g smör
  • 11 dl grädde
  • 12 st ägg
  • 12 st päron, skalat, urkärnat och tärnat
  • 11 dl granola, Renée VoltaireSätt ugnen på 180 grader. Blanda mjöl, bakpulver, socker och kanel i en skål. Smält smöret, blanda i grädde och vispa i äggen. Häll över de torra ingredienserna, 0,5 dl granola, päron och blanda ihop till en smet. Fördela smeten i 12 formar och toppa med resterande granola. Grädda i 35 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.