Resultatet blev ett härligt saftigt bröd med god smak av råg ochhavre. Täck över bröden med en bunke eller stor kastrull eller liknande och låt jäsa i kylen över natten
Brytbröd medhavreoch råg. Tillsätt salt, olja, linfrön, havregryn, rågsikt och vetemjöl. Passade på att sätta ännu en deg igår när jag ändå var igång och bakade
Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. Dessutom helt mjölkfri, utesluter du pensling med ägg blir det ett veganskt bröd
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Saftiga bröstbitar till mig. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äpple och kanelmuffinsen, äpple och kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Men vi kör på havregryn i denna familjen. Havregrynen mal jag i blender till mjöl. 5 dl havregryn (som mals). Låt jäsa i en timme och grädda i 225 grader i 20 minuter. 5 dl havregryn
Gott med lite smör, ost och marmelad, men nästan godast med bara smör på tycker jag. Här är ett riktigt enkelt bananbröd som passar perfekt som mellanmål eller höstmysfika med en kopp te
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.