Hej alla rara,. En av mina bästa tips för att inte trilla dit är att alltid ha matlådor i frysen, både att ha till lunch och när man kommer hen trött och hungrig på kvällen och inte orkar laga mat
Vi brukar mest äta potatis som tillbehör, men eftersom det är väldigt billig mat, som dessutom oftast är lokalproducerad, försöker jag ibland laga maträtter med potatis som huvudingrediens
Saftigaköttfärsbiffar med klyftpotatis och citronsås (bild. Så till kvällens recept, jag hämtade lite inspiration från lite olika håll när komponerade ihop en suverän köttfärssmet till biffarna, citronsåsen plankade jag dock rätt av härifrån fast gjorde ju inte de ädelostfyllda köttfärsbiffarna till (hade ingen ädelost)
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.