Saftiga hamburgare på egen mald färs med egen barberquesås och hembakat bröd
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg hemmamald köttfärs på Fransyska
  • 100 gram riven ost
  • salt
  • peppar
  • 1/2 gul lök, mycket fint hackad
  • 1 lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • salt
  • peppar
  • 1 tsk paprika
  • 1 krm liquid smoke
  • 2 msk god vinäger (cider, äpple eller vit)
  • 5 majskolvar
  • 1 stor kastrull med vatten
  • 20 Hamburgerbröd 500 g mjölk, 3 % fetthalt
  • 75 g jäst
  • 750 g vetemjöl
  • 50 g rumstempererat smör 15 g havssalt
  • Receptmakare: Helene Johansson Brunkebergsbageri

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.