Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Att ta en titt på det man tänker laga och ta bort minst en ingrediens är ofta ett gott råd till både proffs- och amatörkockar
Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Det hade förmodligen varit lättare med landgångsbröd istället för formfranska eftersom de sistnämnda gärna vill glida isär efter ett tag
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
Toppa med solroskärnor. Nyttiga frallormed keso (3 stycken). Gör till 3 runda bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Nyttiga frallormed keso (3 stycken)
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.