När jag var hemma hos mina föräldrar förra helgen så fick jag med mig en påse plommon och ville prova att göra en saftigplommonkaka med en touch av kanel
Ett recept ur Anna Bergenströms bok Nya Annas Mat. Första gången jag gjorde denna kakan var någon gång när jag gick på gymnasiet om jag inte minns helt fel
Ugn 175º. Skär torskfilén i bitar. Lägg dem i en eldfast form. Salta och peppra lätt. Finhacka nötterna. Pensla fisken med äggulor och fördela nöthacket över fisken
Så när jag funderade på denna kycklingrätt med grädde, parmesan, lök, soltorkade tomater och basilika, och ett gäng andra grejer som passerade genom skallen
Tillsätt den ljumna mjölken under omrörning (gärna i köksassistent). Svalna under bakduk. Värm under tiden mjölken till 37 grader. Jäs degen 30 minuter under bakduk. Jäs bullarna under bakduk 30 minuter
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Dessa misslyckas jag ALDRIG med och de blir verkligen sååå saftiga och fluffiga. 4) Låt jäsa till dubbel storlek i bunken under duk, i cirka 45 minuter
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.