Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftigapäronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Idag tänkte jag tipsa om den här goda päronkakan som jag bakade i veckan. Päronkakan är ett av de recept som har fått flest kommentarer här på bloggen (så uppskattat när ni skriver vad ni tyckte om recepten)
Passar till efterrätt men byter man ut päronet mot broccoli, spenat eller sparris har man en liten matig ostkaka som exempelvis kan serveras med en sallad
Recept. Mia Veronica Pa. tis, 2013-08-06 17. 26. 35min. (1). 1. Skala och dela päronen i mindre bitar. Blanda i kanel och vaniljsocker och ställ åt sidan
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.