Idag fick jag besök av mina föräldrar och min syster. Jag hade ändå tänkt baka av några äpplen som inte var då goda att äta som de var, lite för mjöliga för vår smak
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftigapäronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Mördeg. Knåda ihop alla ingredienser till en homogen deg. Låt vila i kylskåp i 1 timme. Kavla ut degen och lägg den i smord bakform (ca 22 cm) så att degen går upp på sidorna
Passar till efterrätt men byter man ut päronet mot broccoli, spenat eller sparris har man en liten matig ostkaka som exempelvis kan serveras med en sallad
Recept. Mia Veronica Pa. tis, 2013-08-06 17. 26. 35min. (1). 1. Skala och dela päronen i mindre bitar. Blanda i kanel och vaniljsocker och ställ åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.