Jag blandar köttfärsen och kålen och det blir Mycket godareochsaftigare. Efter en och en halv timma kan du kolla om den är klar, det är den om kålen är mjuk
Lägg i väl fuktad lergrytaoch sätt in den i kall ugn. Rör ihop allt. Sätt värmen på 170* och låt grytan stå innei ca 90 min. Servera med pressad potatisoch sallad 500 g köttfärs. 1 burk créme fraiche
Gnidin köttet med kryddorna och lägg sedan ner i den blötlagda lergrytan. Klyfta lök, äpple och dela moroten på mittenoch lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad
Av skyn kan göra en jättegod sås. Blötlägg lergrytani kallt vatten ca 30 minuter, putsa köttet, blanda alla kryddor i en kopp och strö hälften över köttet, sätt köttet ilergrytanoch strö resten av kryddorna över, skiva löken ochvitlöksklyftornaoch lägg dem på köttet, klicka ut smöret på köttet. Lägg lergrytani ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vändrostbiffenoch sänk värmen till 175 grader i ca 1 timmeoch 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g). 2 msk chilipulver. 2 msk basilika. 2 msk pepparblandning. 2 msk potatiskrydda. 2 msk paprikakrydda. 2 vitlöksklyftor
Häll på skyn och låt det koka ihoptills den fått en god smak, mixa eller vispai osten. Varva kycklingen med övrigaingredienser en lergrytanoch häll på vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.