Så där härligt kompakt, utan att vara för tung, med en rik citronsmak och väldigt saftig. Färska frukter och bär lyser verkligen med sin frånvaro en bra stund till
Rör till sist ner vetemjölet blandat med bakpulvret. Blanda florsocker med vatten och saften från pressad citron och ringla sedan över den svala sockerkakan
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Det hade förmodligen varit lättare med landgångsbröd istället för formfranska eftersom de sistnämnda gärna vill glida isär efter ett tag
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.