Varma, frasiga våfflor till frukost eller i en kall skidbacke. är väl bland det bästa som finns. Att i juletid lyxa till våfflorna med lite saffran och äta dem
Saffran är ju en av de smarriga lyxiga kryddorna att använda för att förhöja julkänslan på maten. Saffransrisotto, lussekatter, saffransbullar, saffransgröt
Solnedgångsutsikt från min balkong den 6 januari 2012. Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året
I fredags testade den för mig nya saffrans aromen som kommit ut på marknaden och gillade den skarpt. Jag tog mitt gammla beprövade våffel recept och så smaksatte jag det med ca 1 msk essens och det blev väldigt goda våfflor tyckte både jag och barnen som åt dem
Suget efter saffran är stort. -) Idag gjorde jag saffransvåfflor, jättegott. 1,5 dl äggvita. 0,75 dl vanilj proteinpulver (men funkar säkert kanonbra med choklad eller banansmak)
Tjohoo vänner ♥. Jag är hemma idag och tar det ganska lugnt. Har lite småjobb kvar i veckan som kan skötas hemifrån så jag passar på att försöka vila upp mig lite genom att ta det lugnt och njuta av lite julbak och en ljudbok i bakgrunden
Till veckan vankas det säkert våffelfester på många ställen i vårat avlånga land. På onsdag infaller ju som bekant Marie Bebådelsedag eller vårfrudagen som den också kallas
Frasvåfflor med kardemummahallon, apelsin- och vaniljgrädde. På söndag är det våffeldagen så jag tänkte att jag skulle ge er ett smarrigt recept som ni kan laga då
Den här gången har vi blivit lite mer personliga än vanligt i Månadens sötsak. Bakat sådant som vi inte kan vara utan eller som betyder något alldeles särskilt för oss på temat PERSONLIGT
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.