De blev så otroligt saftiga med fyllningen i mitten och vem tycker inte om söta sockerbullar. Blanda ihop den hackade vitachokladen, florsocker och smöret till en jämn massa
Lägg en klick fyllning i varje bulle, nyp ihop och lägg bullen med skarven nedåt. Blanda 150g riven vitchoklad, 50g rumsvarmt smör och 2 msk florsocker. Pensla med 25 g smält smör, doppa i 1 dl strösocker. 150g riven vitchoklad
En mandel/chokladbotten fylls medvitchoklad och mangomusse och dekoreras efter behag. Eftersom det är påsk passar det bra medchokladägg eller liknande men vill man har en syrligare smak kan man använda hallon eller andra bär
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Droppa först en rund droppe medvitchoklad, på bakplåtspapper. vit + brun blockchoklad (till ögon). Droppa sedan en mindre brun droppe i kanten på den vita
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Krämig och god vitchoklad mousse tårta med en chokladbotten. Tillsätt äggulorna samt gelatinpulver och vispa kraftigt med en elvisp till en krämig smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.