Så fräsch kombination med hallon, vitchoklad, citrus ochkardemumma. Lägg några hallon i botten på ett glas, klicka i chokladmoussenoch toppa med hallon och kanske lite nötter
) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vitchoklad som blir så otroligt gott tillsammans med hallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
10 bitar 100 g smör 100 g vitchoklad 2 dl strösocker 1 krm salt 2 ägg 1/2 tsk hela kardemummakärnor 2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g) 200 g rabarber 1/2 msk potatismjöl Till garnering ev florsocker Lägg till i inköpslistan
Den här muffinsen (och dess kompisar som är uppätna redan) är nog de godaste muffinsarna jag bakat (möjligtvis oavgjort meddubbelchokladmuffinsenmed mockaglasyr)
Vid serveringen, varva plommon med ströbröd och ljummen vitchokladsås. Stek ströbröd och mandelflarn tills de får en gyllene färg, smaksätt medkardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.