Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlök och räkor. Rör ihop grädde, vinoch vitlök - tillsätt ex ljus Maizena
Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraiche med dill, vinägeroch svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk och grönsaker
Sen i med saffran, crème fraîche, vatten, fiskbuljongtärningen, matgrädden, vinet. Medans det puttrar så skär man laxen i hyffsat stora bitar/kuber och skalar räkorna
Koka skalen en halv minut och släng av med vattnet. Annars är det den goda laxen jag tänkte dela med mig ett recept av, eller egentligen citronsåsen till laxen
Allting behöver inte vara svart eller vitt i min värld, det här är en lchf-blogg om mig och av mig. Kritikerna hävdade att bönor inte har med lchf kost att göra och det är jag inte sen att hålla med dem om
Skiva rotsakerna och bred ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Smörj en ugnsform med lite olja. Lättlagad och hälsosam mat som passar både till vardag och helg
Tillsätt rödvinsvinäger, citronsaft och hackad vitlök. ½ tsk rödvinsvinäger. Servera laxen på risotton tillsammans med stekt/grillad sparris, aiolin och någon ört – basilika eller persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.