Smält smöret tillsammans med saffran och låt det svalna. Tillsätt mjölblandningen, smöret och grädden i äggblandningen medan vispen går på låg hastighet
Ingredienser Portioner. 15 bitar Botten 1/2 g saffran 1/2 dl vatten 3 ägg 1 1/2 dl strösocker 2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g) 1 tsk bakpulver Fyllning rivet skal av 1 apelsin 50 g mörk choklad (70%) 250 g mascarpone 1/2 dl florsocker Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Saffransrulltårta. Vispa ägg och socker till en luftig och ljus smet, helst med elvisp. Stjälp omedelbart upp den färdiggräddade kakan på ett lätt sockrat och kokosstrött bakplåtspapper och dra försiktigt bort bakplåtspappret som kakan gräddats på
Saffransrulltårtamed vaniljsmörkräm. En rulltårta med smak av saffran och fylld med vaniljkvarg - perfekt med färdig smaksatt kvarg när man vill att det ska gå snabbt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.