Saffransris med hallon
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • saffran, 0,25 g
  • 1 kardemummakärnor
  • 1 vispgrädde
  • 1 kanel, mald
  • 1 risgrynsgröt
  • 1 strösocker
  • 1 frysta hallon, 250 g
  • 1 gelésocker1.  Finstöt saffran och kardemumma och häll på grädden. Låt stå en stund, gärna 30 minuter eller längre.2. Vispa grädden. Blanda sedan grädde, kanel och gröt och smaksätt med socker. Häll upp i glas eller portionsskålar.3. Koka upp hallonen med gelésockret. Koka ½ minut. Låt svalna något och fördela sedan hallonen över riset.4. Ställ att stelna i kyl.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.