Saffranspannkaka med smetana och rårörda björnbär
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 14 dl mjölk
  • 11 dl strösocker
  • 10.5 g saffran (stöts i mortel med saltet)
  • 10.5 tsk salt
  • 11 kg färdig risgrynsgröt
  • 1225 g frysta björnbär
  • 12 dl smetana eller crème fraiche
  • 1 ev pistagenötter1 Sätt ugnen på 200°. Vispa äggen lätt med mjölk, socker, saffran och salt. Rör ner gröten och häll upp i en ugnsform. 2 Grädda mitt i ugnen till fin färg och äggstanningen har stelnat, ca 35 min. 3 Rör de frysta björnbären med socker tills sockret lösts upp. Servera pannkakan med smetana och rårörda björnbär. Toppa ev med skalade hackade pistagenötter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.