På med grötkastrullen. hackad sötmandel. SaffranspannkakaLäste på fb hur min väninna Anna som bor i Visby satt och längtade efter att hennes saffranspannkaka skulle bli klar
200 g sötmandel. Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Saffranspannkakamed salmbärssylt. Salmbären, som är nära besläktade med björnbären och ser ut lite som blåa hallon, gillar den kalkrika jorden på raukarnas ö
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Smaka av med honung, saffran och russin. Rör ner mandel och ägg. Saffranspannkaka. 50 g sötmandel, hackad. Grädda längst ner i ugnen i 225 grader i ca 30 minuter Saffranspannkaka. 50 g sötmandel, hackad
Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. Busenkelt att göra själv. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarna och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.