Dekorera gärna med några tranbär i gelén. Lyft av värmen och låt svalna en liten stund innan du mixar till puré med stavmixer eller i en mixer innan du tillsätter gelatinet
Häll upp i formar eller i glas. Saffranspannacottamed rommarinerade trädgårdsbär. Rommarinerade bär250g frysta blandade bär1dl vatten80g socker3msk rom. Koka upp vatten och socker, tag kastrullen från värmen och tillsätt rom, slå på de frysta bären och låt marinera minst 1 timme. Koka upp vatten och socker, tag kastrullen från värmen och tillsätt rom, slå på de frysta bären och låt marinera minst 1 timme
Sluta använda elvisp och vänd ner bärenmed en sked och rör runt lite grann. Kör försiktigt med elvispen och sluta om det blir för tungkört och tillsätt mjölken
Andra gången jag gjorde den här kakan hackade jag lite extra mörk choklad samt skållad, skalad och grovhackad mandel och strödde över innan gräddningen, tog blåbär till, och smaksatte grädden medblåbärspulver och lite florsocker
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Värm mjölk tillsammans med margarin. Lägg på några bäreller klicka lite sylt på varje muffins. 2 dl bäreller. 2 dl osötad sylt som sötas med hermesetas
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Med vanilj. Helstekt entrecôte med Bearnaise Sauce. Populära inlägg. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter
Garnera som du vill medbäreller kanske en kaffe- eller kakaopudrad gräddklick. Då kan man i stället smaksätta pannacottan med någon matsked favoritlikör eller pressad apelsin
Mixa samman ägg, keso och fiberhusk med en stavmixer så att det blir en slät smet. Denna gången gjorde jag det på keso och ägg, recept inspirerad från Åse, 56klio. 1 paket bacon alt bär. Grädda i ca 20 minuter eller tills den fått en gyllene färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.