Saffranspannacottamed rommarinerade trädgårdsbär. Rommarinerade bär250g frysta blandade bär1dl vatten80g socker3msk rom. Koka upp vatten och socker, tag kastrullen från värmen och tillsätt rom, slå på de frysta bären och låt marinera minst 1 timme. Koka upp vatten och socker, tag kastrullen från värmen och tillsätt rom, slå på de frysta bären och låt marinera minst 1 timme
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Ibland kan det dock räcka med något litet bara för att få det där söta, goda avslutet. Pannacotta är ett säkert kort och så här till jul smaksätter vi den självklart med saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.