Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Lägg lax med skinnsidan nedåt i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Häll av vattnet från potatisen och stöt eller vispa potatisen tillsammans med mjölk och margarin till ett mos
Tillsammans med färskpotatis blir det riktigt gott. Skala räkorna. Rulla ihop varje filé med en laxbit och lägg rullarna med skarven nedåt i en smord ugnsform
Jag älskar att sitta och bläddra i en mattidning för att få inspiration till min egen matlagning, så när dessa tidningar dimper ner i brevlådan brukar jag ha en helig stund tillsammans med en kopp kaffe samtidigt som jag bläddrar i tidningen och tankar upp mig själv med lite ny inspiration
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.