Bred på smör och strö över rikligt med krokant. Skär varje rulle i 20 bitar, Lägg bullarna i formar och pensla med uppvispat ägg och strö på krokant. 1 dl vit sirap
Ingredienser Portioner. 40 st 100 g smör eller margarin 1/2 g saffran 1 1/2 dl strösocker 2 ägg 5 dl vetemjöl (5 dl motsvarar 300 g) 1 tsk bakpulver 1 1/2 dl pistagenötskärnor eller andra nötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Njut av din mjuka pepparkaka - gärna tillsammans med lite glögg eller ett glas julmust. Vispa 2 ägg pösigt med 2 dl socker. Blanda 2 1/2 dl vetemjöl med 1 tsk bakpulver, 1 msk kanel och 2 tsk kardemumma och rör ner i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.