Jag har så mycket att göra med rättningar nu inför terminens slut, så jag hinner inte riktigt skriva ett långt inlägg så därför bjuder jag er på en favorit från förra året (tror inte att ni är så ledsna för det, för dessa är verkligen helt UNDERBARA)
Förra fredagen postade jag min marängsvisskladdkaka med jordgubbar & cocosprickar och jag tänkte att jag kör vidare på en ny fredagskladdis denna fredagen
Egentligen gillar vi inte såna här bakade cheesecakes särskilt mycket, vi föredrar dom oftast i fryst form, men denna cheesecake medapelsinsmak föll oss på läppen
240 g vetemjöl [4 dl] 80 g potatismjöl [1 dl] 200 g smör 100 g strösocker [1,1 dl] 27 g saffranslag [1,8 msk] 12 g apelsinskal 2,5 g bakpulver [0,5 tsk] 4 g salt [0,6 tsk]
Saffranskakamed Tosca och ApelsinVegansk, Glutenfri, Raffinerat sockerfri and oljfri. saffranskaka,. En riktig julkaka med saffran och apelsin, och ett underbart gott toscatäcke med mandlar, hasselnötter och kokos
I lördags bjöd jag på denna jättesaftiga saffranskakamed mandelmassa och äpplen. Den smakar mycket saffran och smälter nästan i munnen, inte i närheten av en torr saffranskaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.