Eftersom jag tycker om saffran valde jag att smaksätta dessa fudgebitar med saffran. Saffransfudge. Lägg i frysen en kort stund medan chokladen smälter
Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatinbladen. Garnera med hallon. 1. Pannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
I år blev det knäck (vanlig och med polkagris), rocky road och saffransfudge. Igår gjorde vi julgodis. Fudge har jag aldrig gjort tidigare, men den här varianten blev jättegod och var väldigt enkel att göra
Klä en brödform (2 l) med bakplåtspapper och häll sedan fudgen i formen. Täck formen med plastfolie och låt fudgen stelna i kylskåp i 1 h. * Förvara fudgen i en tätslutande burk med lock* Fudgen förvaras i kylskåp* Hållbarhet upp till 3 veckor* Fudgen går bra att frysa. Klä en brödform (2 l) med bakplåtspapper och häll sedan fudgen i formen. Täck formen med plastfolie och låt fudgen stelna i kylskåp i 1 h. * Förvara fudgen i en tätslutande burk med lock* Fudgen förvaras i kylskåp* Hållbarhet upp till 3 veckor* Fudgen går bra att frysa
Börja med botten , smält smör o krossa kakorna. Garnera med resten av passionfrukten o jordgubbarna. 300 g vitchoklad. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. 300 g vitchoklad
Blev lite sugen på att testa med skumbananer iaf. Eftersom jag älskar skumtomtar och sett detta recept på flera andra bloggar trodde jag detta godis skulle vara något för mig – men det var det inte, way to sweet
En favorit som det är säkrast att göra många av. Ingredienser. 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan 1 msk vitt portvin florsocker Gör så här
Häll smeten i en form med bakplåtspapper, ca 20x30 cm. Jag har aldrig varit något riktigt fan av fudge men efter att ha smakat dessa ljuvliga små skapelser är jag till 100% övertygad och omvänd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.