. 200 gr torskfilé. 200 gr laxfilé. 200 gr räkor. 400 gr finkrossade tomater. 3 vitlöksklyftor (finhackade). 4 st små schallottenlökar (alt 2 stora/1 gul lök)
På sommaren har jag knappt en tanke på att göra soppa alls men nu på hösten och när vintern närmar sig så blir det plötsligt helt naturligt med soppa och jag funderar på olika recept att testa
Den här mumsiga risotton åt Anette och jag förra helgen och receptet är från Allt om mat. I originalreceptet skulle det inte vara med parmesan, men visst tusan ska man ha det
20 Mars 2017. Fisk och Skaldjur,. Sås. Lchf Saffransdoftande Skaldjurssås. Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det
20 Mars 2017. Fisk och Skaldjur,. Sås. Lchf Saffransdoftande Skaldjurssås. Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det
Saffransdoftande fisksoppa  Förra fredagen hade jag lite födelsedagsfest för mina vänner. Efter en stunds vandrande i mitt matminné kom jag på att jag skulle bjuda på en rund saffransdoftande fisksoppa
Sätt ugnen på 175 grader. Skär fisken i större bitar och lägg i en ugnssäker form. salta och peppra på fisken och ställ in den i ugnen medans du gör såsen
Känner du för en härlig saffransdoftande fisksoppa tycker jag du ska titta in här och har du lust att saffranspiffa potatisbullarna har du ett recept här
Smält smöret i en vid gryta. Ta fänkålen, purjolöken, tomaterna, paprikan och vitlöken, ej potatisen. Hacka dem i lagom bitar och fräs dem en liten stund i smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.