Nämligen att göra egna, hemgjutna chokladpraliner. Vita Chokladpraliner med Mörk Mintchokladganache12 st200 g vit choklad100 g mörk mintchoklad70 g vispgrädde20 g smör15 g glykosBörja med ganachen
. 200 gr torskfilé. 200 gr laxfilé. 200 gr räkor. 400 gr finkrossade tomater. 3 vitlöksklyftor (finhackade). 4 st små schallottenlökar (alt 2 stora/1 gul lök)
På sommaren har jag knappt en tanke på att göra soppa alls men nu på hösten och när vintern närmar sig så blir det plötsligt helt naturligt med soppa och jag funderar på olika recept att testa
20 Mars 2017. Fisk och Skaldjur,. Sås. Lchf Saffransdoftande Skaldjurssås. Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det
20 Mars 2017. Fisk och Skaldjur,. Sås. Lchf Saffransdoftande Skaldjurssås. Hittade lite saffran jag inte använt i jul, tänkte jag kunde hitta på lite kul med det
Goda chokladpraliner till jul. Så var det dags att börja göra julgodis, jag vet – det är lite tidigt men ska man hinna skapa lite recept så är det bäst att börja i tid
Saffransdoftande fisksoppa  Förra fredagen hade jag lite födelsedagsfest för mina vänner. Efter en stunds vandrande i mitt matminné kom jag på att jag skulle bjuda på en rund saffransdoftande fisksoppa
Jag har gjort egna chokladpraliner. Jag vet inte om man får kalla det chokladpraliner för jag har ju inte gjort som proffsen med tempererad choklad och så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.