Saffransbulle på vetesurdeg
Pain de Martin
Pain de Martin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g vetesurdegsgrund
  • 350 g vatten
  • 500 g vetemjöl
  • 1 g saffran
  • 10 g rom
  • 200 g crème fraîche
  • 100 g vatten
  • 200 g smör
  • 500 g vetemjöl
  • 100 g socker
  • 150 g mandelmassa
  • 15 g salt---
  • 150 g russin
  • 24 x 80 gram Nu ska de rundrivas till runda släta bullar. En bra bagare gör det här momentet med finess, snabbt som tusan, en i varje hand. Jag gör på mitt sätt. Det är inte lika snyggt och går inte lika snabbt, men det går bra ändå.
  • 230 grader vi

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.