Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Lägg en handduk över dem så att de håller sig mjuka. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- ochglutenfria ljusa basmjöl
Mjölkfritt, äggfrittoch kan göras glutenfritt. Så gott, lätt och härligt med det knapriga täcket. Häromdagen fixade vi cornflakespanerad fisk till lunch
Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. knappt 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra
Lägg i rabarbern i formen (sockra dem ev lite extra med muscovadosocker), fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av rabarberns (Platta inte ut med händerna – det fördelar sig ändå)
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Lägg i skinkan (jag väljer ofta Lönnebergas då glukoserna kommer från majs)
Tamari är en soja helt utan vete om du har veteallergi. Blanda till den första marinaden, krossa vitlöken och blanda samman kryddorna, oljan och sojan, Lägg sedan fläskfilén i en
Det är en polysackarid (eftersom kemi aldrig var min starkaste gren tänker jag inte försöka förklara utan föreslår att du läser här) som framställs genom jäsning av glukos eller sackaros med hjälp av en speciell bakterie
Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet. Har ett recept sedan tidigare på bloggen men här kommer ett till som jag tycker både är godare och enklare att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.