Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Rör ut lite av jästen med mjölken och häll sedan på resten. Rulla dina bullar på ditt favoritsätt (eller på det minst påfrestande sättet) och bred på fyllningen
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron ochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Inspiration till den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, ochmed ett kul täcke av cornflakes, mandel ochvitchoklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Dra av bakplåtspappret från plåten och låt macaronsen stå och svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.