Saffransbröd med citron- & persiljepesto och röra på soltorkad tomat
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ paket
  • skål
  • ugnsplåt
  • dl
  • msk
  • tsk
  • krm
  • kastrull
  • 2 timmar
  • 10 min Vi
  • ½ paket
  • 24 Ingredienser
  • 100 g skirat smör
  • 2 msk kokossocker
  • 1 ägg
  • 2,5 dl kokosmjölk
  • 25 g jäst
  • ½ g saffran
  • 2 dl mandelmjöl
  • 4-6 dl vetemjöl
  • 1 dl russin
  • 200 g smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • 1 g saffran
  • 4 dl mandelmjöl
  • 8-10 dl vetemjöl
  • ½ dl mandel
  • 15-25 g parmesan
  • 2 msk olivolja
  • ½ kruka persilja
  • 1 msk pressad citron
  • 5 soltorkade tomater
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl mandel
  • 50 g parmesan
  • ½ dl olivolja
  • 1 kruka persilja
  • 2 msk pressad citron
  • 10 soltorkade tomater
  • ½ ägg. Ha

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.