Här delar jag med mig av en enkel och matig paj på zuccin och spenat. Smörj formen med kokosolja. Jag älskar paj och numera när jag inte äter vetemjöl så har det inte serverats så mycket paj här hemma
Saffranspannkaka medrussin (utanvetemjöl, socker eller mjölk)Bananpannkakor är en stor favorit hos mig - snabba att tillaga, bra näringsmässigt och fantastiskt goda att äta
Farligt goda är det också, så en varning utfärdas härmed. Lätta att blanda ihop och kräver ingen tillagning i ugn - endast en stund i frys eller kyl för att de ska "stelna"
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Mixa med hasselnöttsmöret, kokossockret och kaffet till en jämn smet. De här Kokos- och nötrutorna tillagas inte i ugnen, utan då låter dem "sätta sig" i frysen under någon timme innan servering
Häll alla ingredienserna i en bunke och rör om ordentligt med en slev. Mullbärs- och kokoskakor. Och sen ska det vara bra ingredienser av det nyttigare slaget
Blanda aprikoser, kokosolja, kokosmjölkoch vaniljpulver i din matberedare eller med stavmixer. I bland är det bara ett par tuggor av det där söta med rätt konsistens som behövs för att man (läs jag) ska känna sig nöjd
Det här är kakan för dig som gillar det lite sega och tuggiga med en härlig kolasmak av mullbär. Det ska inte bli finfördelat utan vara i lite grövre bitar
Häll ner och mixa med blåbären. Blåbärstider- härliga tider. Det blev dessa muffins som tack vare sitt innehåll av havre och att de inte är toksöta passar både till frukost, mellanmål och till fikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.