Släng ihop de godaste saffransbollarnapå ett kick. Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur
Recept påsaffransbollar hittar du HÄR. Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad mjölk (ca 397 g) 1 tsk pepparkakskrydda Garnering. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjordapå3ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN. ca 397 g
Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs. Därför blev jag så glad när jag i Jan Hedhs bok Glass Passion läste om glass på äggvitor
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Tillsätt de nya ingredienserna i bunken med surdegen och rör ihop alltsammans. På kvällen. På morgonen. Nu ska degen jäsa i ca 2-3 timmar. Ugnen på 250°. Jag hade en plåt längst ned på vilken jag hällde ca 1 dl vatten för att få en fuktigare miljö i ugnen. 3 dl vatten
Ingredienser. November 2, 2016 13. Men det allra bästa med den här pajen är nog ändå att den bara görs på 4 ynka ingredienser och svängs ihop på under halvtimmen. 1 burk karamelliserad mjölk à 397 g. Sätt ugnen på 175 grader. 3
Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. 3 dl kikärtor. 3 ägg. Tryck ut den i en pajform, nagga med gaffel och förgrädda på 200 grader i 10 minuter. Grädda i 35 minuter på 200 grader. 3 dl kikärtor. 3 ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.