Här kommer receptet på dom och det är samma recept som med en sån banoffepaj. Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme
Glassen funkar bra i strutar eller i fina kulor med krossad nötkrokant på en bättre middag. Receptet kommer från Lands matskribent Katarina Ekeström, fler goda blåbärsrecept hittar du på hennes blogg
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem med lite, lite vatten på låg värme i en kastrull. Innan servering, garnera med en klick vispad grädde och några hallon
Vill man ha en somrig variant, så gör man den med jordgubbar istället för med kaffe. Det blir så fräscht och gott med jordgubbarna tillsammans med den läckra mascarponekrämen
Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm
Blanda smöret med mandeln och honungen. Toppa med vispad grädde och finrivet citronskal. 1½ dl sötningsmedel, till exempel Suketter strö. 1Strö ut smulorna på en plåt med bakplåtspapper. 1Vispa upp mascarpone och sötningsmedel
Värm på medelvärme tills den tjocknat, rör hela tiden. Sommaren är här och det kommer att publiceras en hel massa recept på bloggen innehållande frukt och bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.