Idagtill lunch gjorde jag enomelett, en dubbelstekt. Ja allt förutom enportiontilllilleman. Servera på ett rostbröd med skivade tomater som toppas med balsamvinäger
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnade en stund ivilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Sänk värmen och rör lätt iomelettentills att den är klar. Några tips på en lätt och god lunch och jag börjar med det som också fickinleda vår helg, en grönsakssoppa, men där broccolin är utbytt mot grönkål
Och nu när allt är fixat och färdigt så tänkte jag slänga in ett inlägg här om förra tisdagens varma macka som genomgicken Make-over och förvandlades tillenomelett med smaker från Italien
Så,idag får ni ett improviserat recept på enomelett med korv,tomat och broccoli. Öppnade kylskåpet och fann mycket ägg ikylen och grönsaker som var liksom tvungna att akuträddas ikväll
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.