Jag testade mig på att göra kycklingwokmedsötsur sås och det blev riktigt gott och krämigt. Tillsätt sedan chilipeppar och pressa citronen över innan du tillsist häller sötsura såsen över
Koka riset enligt anvisningar. 500 g sötsur sås t ex Uncle Ben´s. 1 portion ris. Stek upp qournbitarna (som här används istället för kyckling) och häll på såsen, låt småputtra några minuter
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Fortsätt med att woka grönsakerna och löken i olja lite lätt, i med ananasen och lite salt. Häll ner såsingredienserna i woken, rör om och låt koka några minutrar så det tjocknar på
Stekt rismed kyckling är en av mina favoriträtter. Häll på soja, sesamolja, fisksås, hoisinsås, salt och peppar och låt puttra en stund tillsammans med grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.