Orientaliskkycklinggryta. 27 januari 2015, 20. 10. Det är kul att experimentera, tycker ni inte det. Här är ett recept på något nytt jag testade för någon vecka sen
Här behövs en treliters kastrull. Värm stekpannan. Stycka kycklingen i 7-8 bitar med vass kniv. Bryn dem i det upphettade fettet i stekpannan någon minut på varje sida
Denna mustiga gryta har influenser från både det asiatiska och sydeuropeiska köket. Den går hyfsat fort att laga och sköter sig dessutom själv på spisen, vilket gör den till en perfekt fredagsrätt
Skala och skiva löken, skär eventuellt champinjonerna i små bitar(helst ska de vara hela, men ibland är det svårt att få tag i så småfärska champinjoner)
Sötsurkycklinggryta. Var uppe redan 08. 30 imorse och satte igång glassmaskinen. Jag var på stan igår och testade frozen yoghurt på det nya stället, Softy, i stan
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.