Sötsalta jordnötskakor
Glutenfria godsaker
Glutenfria godsaker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 3/4 dl strösocker
  • 3/4 dl farinsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3/4 dl jordnötssmör
  • 1 ägg 2 1/2 dl glutenfri mjölmix
  • (jag använde Leilas gula)
  • 1 tsk bakpulver
  • en nypa flingsalt
  • 1/2 dl grovhackade jordnötter
  • 1. Rör ihop smör och socker.
  • 2. Blanda i jordnötssmör och ägg och rör ordentligt.
  • 3. Tillsätt mjölmix, bakpulver, flingsalt och jordnötter och blanda till en deg.
  • 4. Rulla små bollar och lägg på plåtar med bakplåtspapper.
  • 5. Grädda i 200 grader i 8-10 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.