Rosta i ugnen 50 min på 200 grader , efter 30 min så slänger du in 2 vitlöksklyftor (med skal på ). Låt koka upp i 5 min , medans så steker du lite aubergine o toppar soppan med , servera med bröd om du vill
Toppa soppan med majskorn, korianderblad, pumpakärnor och sesamfrön. Skär i grova bitar och lägg i en ugnssäker form tillsammans med majs och malen koriander
Nä, jag rostade dem i en stekpanna och kryddade med salt, cayennepeppar och Tamari (sojasås). Idag när jag rensade lite i skafferiet hittade jag en bortglömd, oöppnad påse med ekologiska pumpakärnor
Torka av dem så gott du kan med hushållspapper. Pumpakärnor är underskattat, men så gott det är och kräver enbart få ingredienser som vi alla har hemma
Toppa soppan med resten av getosten, ringla över myntaoljan och strö över de rostadepumpakärnorna. Eftersom det är måndag är det dags för ett nytt vegetariskt recept och denna gång blir det en värmande sötpotatissoppa smaksatt med chévre och pumpafrön
Det är hur mumsigt som helst medrostadepumpakärnor. Okej så här ligger det till, jag har i helgen och idag köpt julpynt på ikea och julpyssel på panduro, så då är det väl lika bra att haka på trenden med Halloween lite också
Koka quinoan tillsammans med en buljongtärning, koka enligt anvisningarna på paketet. Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna tills de fått en gyllene yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.