Gör så här 1. Skala och hacka lök fint, bryn i en kastrull.
2. Skala
och skär potatis i mindre bitar och lägg ner i kastrullen. Hacka chili och lägg i. 3.Häll i vatten, buljong och linser. Koka tills allt är mjukt.
4. Mixa
soppan slät. Pressa i saften från citronen. Häll i grädde och smaka av med salt och peppar.
5. Skär
getosten i bitar och strö över soppan.
6. Rosta
nötter i en torr stekpanna och strössla över soppan.
Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Glömde ta en bild på anrättningen i sopptallriken så ni får nöja er med tillagningsbilder. Mixa soppan slät, smaka av med citron, chiliflakes och späd soppan med mer vatten om det behövs
Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i
vatten (späd med mer om så önskas) 1 tsk buljongpulver , el. ½ buljongtärning), vegetarisk 2 tsk rapsolja 0 svartpeppar 0 rostad lök , att toppa med Köp receptet Näringsvärde Kcal
Mixa sötpotatissoppanmed stavmixer eller i matberedare. Servera med limeklyftor (valfritt) och garnera om du vill med några blad färsk koriander (valfritt)
Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på en gryta som vi snodde ihop häromdagen. Ekologiska Råvaror som vanligt och kryddat med Ekologiska Kryddor från Kryddtorget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.