Ta marmeladen ifrån plattan och tillsätt atamon. 2 burkar5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade)1,5 dl vatten1 vaniljstång1 tsk pressad citronsaft5 g riven färsk ingefära3,5 dl syltsockerknappt 1 tsk atamon (konserveringsmedel)Koka päronbitar tillsammans med vatten, vaniljfrön, vaniljstång, citronsaft och riven ingefära tills päronen är mjuka. Tillsätt syltsocker och låt koka 3-5 minuter till. 5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade). 1 vaniljstång
Sötpotatissoppamed chili, lime ochingefära. Dagens vegetariska recept är dock inget vi åt i helgen men i alla fall en väldigt god soppa på sötpotatis med sting av chili ochingefära
Förvisso tittar solen fram emellanåt, men luften är kylig, och att sätta sig i trädgården iförd shorts och sandaler och svalka sig med iskall gazpacho är det inte tal om
Tvätta apelsinerna, dela i halvor och pressa ur saften. Hacka skal och fruktkött i matberedare. 1färsk ingefära, riven. 1vaniljstång, delad och urskrapad. Blanda saft, frukt, vaniljochingefäramed vatten i en gryta och låt alltsammans koka under lock i 10 minuter
Sötpotatissoppamed smak av chipotle. Och här står jag med ett riktigt drömjobb. Alla andra är väldigt välkomna att förlusta er med dubbelchilin i den här rätten
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.