Eftersom det är måndag är det dags för ett nytt vegetariskt recept och denna gång blir det en värmande sötpotatissoppa smaksatt med chévre och pumpafrön
Rosta pumpakärnoroch lägga över. Späd ut med vatten efter önskad konsistens. Stek en gullök och 3 vitlöksklyftor i kokosolja. Tillsätt 1 kg tärnad sötpotatis, 1/2 hackad röd chili och 1 liter vatten. Mixa soppan slät och tillsätt 1 dl kokosmjölk, saft från lime och citron, torkad timjan, cayennepeppar, salt och peppar
Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
The post Sötpotatissoppamed kokos och gurkmeja appeared first on ceciliafolkesson. Smaka av med pressad lime, salt och peppar Fler vegetariska favoriter hittar du här
Toppa soppan med färska örter (mynta/timjan), pumpakärnoroch/eller avokadotärningar. Mixa soppan slät, smaka av med citron, chiliflakes och späd soppan med mer vatten om det behövs
Rör ned creme fraiche och smaka av med lime, salt och peppar. Den här goda soppan fick inleda skaldjursmiddagen senast, men funkar också som en hel måltid med en bit gott bröd
vatten (späd med mer om så önskas) 1 tsk buljongpulver , el. ½ buljongtärning), vegetarisk 2 tsk rapsolja 0 svartpeppar 0 rostad lök , att toppa med Köp receptet Näringsvärde Kcal
Blanda oljan med vinäger och honung. Ta bort mögelkanterna från getostenoch dela den i mindre bitar. Lägg rullarna på rucolasallad och häll över lite av den marinerade osten
Hoppas ni ska hitta inspiration och trivas. Det går fort så ha full koll medan de rostas. Cicci och jag har spenderat helgen framför serien The leftovers
Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.