Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
börja med att finhacka chili och vitlök och mortla med olivolja och spiskummin. hacka tomaterna i lagom bitar, riv eller hacka koriandern och blanda ihop alltihop, helst medan majsen är ljummen så att smakerna utvecklas
Sälta från kapris kombineras ihop med friska smaker som citron, persilja och mynta. Skär strimlor av dem och lägg dem i en stor skål tillsammans med kikärtorna, mestadels av örterna och kaprisen
Man kan med fördel koka upp potatisen kvällen innan och låta den svalna i kylen under natten. Igår gjorde jag en sötpotatissallad som blev helt suverän
Lägg spenaten på ett fat strö på med rostad sötpotatis, fetaost och grovhackade hasselnötter. Blanda med olivolja och flingsalt och rosta tills den är mjuk och fått färg, i 25–30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.