E-postSkriv utPinterestGillaGilla Laddar. Den större mängden smör & rapsolja behövs nödvändigtvis inte men vi tar den när vi vill ha lite extra smält vitlökssmör att ösa potatisarna med vid servering
Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna. Stek små plättar av smeten i smör på måttlig värme så att potatisen hinner bli genomstekt
Supergod och superkrämig potatissallad som passar perfekt att serveras vid de allra flesta rätter. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och ställ åt sidan
Serveras med stekt bacon och lingonsylt. 4-5 kokta potatisar 2 ägg6 dl mjölk3 dl vetemjöl1 tsk salt1 krm pepparVispa samman ägg, hälften av mjölken, mjölet, salt och peppar till en slät smet. an (1-12-platta). 4-5 kokta potatisar 2 ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.