Toppa med varma hallon ochmandelsmör. På morgonen tar du bort rosmarinbladen från sin kvist och steker i dem i en stekpanna med lite kokosolja tills de blivit krispiga
Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad. Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön
Chiapudding med banan och vanilj med blåbär och kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. Med andra ord är det här riktig hälsokost - precis så som mat ska vara
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Toppa chiapuddingen med hackad/mosa mango, passionsfrukt och kokoschips. Ett bra gluten- och mejerifritt frukosttips är chiapuddingen eller chiagröten som man också kan kalla den
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.