Till denna fina och köttigafirre serverades grön sparris, bryntsmör och rikligtmed pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Smält smöreti en kastrull tills det är gyllenbrunt, låt svalna något. Farinsocker. Bryntsmör. Blanda smör och socker till en jämn smet, tillsätt ägg och vanilj
Vispasmöretfluffigtmed hjälp av en elvisp och smaksätt medflingsalt. Smält smöreti en kastrull. Låt stå och puttra tills det antar en gyllenbrun färg och får en nötaktig doft
Tillsätt bladspenaten och getosten, rör ihop och servera med desamma. Snubblade förbi receptet av en slump när jag såg bloglovinsmailmedtoppinläggen, ett mail som jag oftast skickar rätt ner i papperskorgen, men tack och lov att jag inte gjorde det säger jag bara
Bryntsmör ger en söt, karamellliknande smak med lätt nötighet. Det går enkelt att göra eget smör, läs här, och det senaste jag tänkte dela medmig av är att bryna smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.