Blanda med tahinin och låt svalna. Skala och finhacka löken. Pensla dem med olja. Häll upp i en skål och blanda med salt, kikärtsmjöl och resten av linserna
Snitta ytan och pensla den med olivolja. Gröp ur och grovhacka aubergineköttet. Smaka av med salt. Hacka lök och vitlök och fräs sakta i gryta med olja
Hacka mandel grovt, hacka spenat och rör ner tillsammans med quinoa i skålen med ingredienser. Ofta när jag bjuder över fegar jag på veggobiten då min man trots allt äter kött (och jag fisk & ägg ibland)
Den bara finns där och är medgörlig, söt och läcker. Jag har skrivit om det förr och skriver det igen. Det jag älskar med sötpotatisen är att den blir god hur man än behandlar den
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Jag serverade med sötpotatis i ugn och broccoli. Enkelt, snabbt och jättegott. Igår lagade jag fisk till middag enligt ett av mina absoluta favoritrecept - torsk i ugn med purjolöksgrädde
Blanda sriracha eller annan chilisås med majonnäs och serveras som dipp till. För kidsen fixade det här helt själva och jag behövde bara öppna en flaska pinot noir
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.