Sötpotatis med getost, rödlök och spenat
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 sötpotatisar
  • 11-2 rödlökar (beroende på storlek)
  • 12 msk smör, att steka i
  • 10,5 krm kanel
  • 12 krm salt
  • 11 krm chiliflakes
  • 180 g getost, chèvre
  • 12 l spenatblad, löst packade
  • 12 sötpotatisar 1-2 rödlökar (beroende på storlek) 2 msk smör, att steka i 0,5 krm kanel 2 krm salt 1 krm chiliflakes 80 g getost, chèvre 2 l spenatblad, löst packadeSätt ugnen på 200 grader. Picka några hål i skalet på potatisen med en potatissticka eller tandpetare. Baka potatisen i ca 75 minuter tills den är mjuk hela vägen igenom. Dela löken på mitten och skiva den sen i tunna skivor. Smörstek löken på låg värme i ca 10 minuter så den är helt mjuk och börjar karamelliseras. Tillsätt, salt, chili och kanel till löken och rör om. Tillsätt spenaten och ta av pannan från värmen. Låt stå i 5 minuter så spenaten ”smälter”. Kryssa potatisarna och fyll dem med getosten och spenatlöken.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.